ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Bakal budak SMKR :')
Monday, 23 December 2013 - Permalink - 0 Comments
                                                            
Assalamualaikum dan selamat petang . Hm , lama kan efa menghilang ? *mukacomel* . Hee , efa menghilang sebab malas ;/ Tetibe je rasa malas nak update blog , malas nak edit blog . Taktauu kenapa . Tapi harini terlebih rajin sbb takde sape-2 kat rumah harini , senyap je . Taklahh bising macam selalu ^^ Okeyy guys , cuti korang macam mane ? seronok tak ? pergi jalan mane ? Hahahaa *banyaktanya*
Efa lepas balik Melaka ngan KL harituu terus takpergi mane-2 ;( Duduk rumah jee . Abah busy . pergi KL 10 hari . Tanda kertas SPM punye pasal . Cikgu katekann ^^ . Kenduri kahwin pun banyak cuti-cuti macamnie kan ? Hahaha . Ehh , naktahuu something tak ? Next year efa kena pindah sekolah *menangis* . Nak tahu kenapa ? Sebab BA efa FAIL :'( So , efa diarahkan oleh kedua ibubapa efa untuk pindah sekolah . Hehe , takjauhh pun dengan sekolah lame . Dekat jee . Tapi kann sedih laa nak tinggalkan sahabat-2 efa kat SMA Marang ;'/ dah 2 tahun efa dgn diaorang . Susah senang efa same-2 dengan diaorang . Perangai diaorang semua efa dah tahu . Hm , kalau ikutkan efa , efa taknak pindah pun . Efa taknak tinggalkan diaorang . Hm , tapi ibu dah suruh . So , terima jelahh kann . Efa kena pindah SMK Rusila . Dimana sekolah abah efa mengajar . Hm , lepasni confirm efa dahh tak bebas macam selalu :'( *Hukhukhuk*
Guys , kalau korang baca entry aku ni , aku nak korang tahuu . Aku sayang gilegileee kat koranggg . Ingat , kalau aku takde nanti jangan lupa aku :( Nisahh , kita always gaduh kann ? :'( Hmm , gaduhh laa buat aku lagi sayang kat muu :* Wanie pun same . Aku still ingat time kita gaduh arituu . Miny ,  Eika , Robeq n Ain aku sayang mu . Kalau jumpe pengganti tempat aku nanti , sep mu jgn lupa aku ehh ? :'( InsyaAllah ade mase aku g SMAM :') Woahhh , rindu gilaa time g kantin same-2 , g surau same-2 . Time balik sekolah tunggu parents masing-2 kat pagar sekolah tu . Rinduu nak mapuh orang :'( Hm , lepasnie doklehh laa cakap pasal crush kan dgan aku ? *Sedih* INGAT guys , jangan lupakan aku :'(