ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

I miss them :'(
Thursday, 26 December 2013 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum :) Hye and Hye ^^ . Hehehe , selamat malam sayang-sayangku sekalian :* Ape khabar ? *kenyitmata* ^^ Hehe , taklama lagi sekolah dah nak mula . Kan ? Kan ? *excited* Barang sekolah dah beli ke belum ? Baju dah siap ? Hehehe , taksabar nak sekolahh :) Tapi agak sedih bila kena ke sekolah baru :( Hm , kawan pun kena cari baru . Hmm , takpelahhh orang cakap kawan biar beribu , berkasih biar satu :D 

 Tapi mesti malu pergi sekolah baru , takde kawan :( duduk sorang-2 . OMG , taklehh nak bayangkann :( Hm , takpelahh . Waklekk , wakpeace jeeee ^^ Kikikikii . Sebenarnya perasaan efa sekarang bercampur baur :( Sedih ade , happy pun ade . Sedih sebab cuti dah nak habis , kena tinggalkan kawan lame , kena tinggalkan sekolah lame :( And happy sebab dapat ke sekolahh . Haaha *merapu* ^^  
Tahun depan i'm gonna be sixteen . Haha , dahh besar dah anak ibu abah ni :) 

Haa , berbalik kepada tajuk entry efa "i miss them" :) nak tahu efa rindu sape ? mehh dekatt bace ^^ Hehe , act efa rindu kawan efa . Rindu geng S.A.H.A.B.A.T :( 1 hari hidup efa tanpe diaorang bagaikan 1 tahun :'( Serius weyhh . Efa taktipuu . Dalam banyak-2 kawan efa , efa taktau kenapa efa syg sangat geng S.A.H.A.B.A.T ni . Maybe sebab diaorang always buat efa happy , buat efa tersenyum bila efa sedih :)   
Buka sekolah nanti efa dah takdapat jumpa diaorang . Maklumlah , efa dah pindah sekolah :'( Efa rindu miny . Efa rindu nak buat lawak dgn miny . Rindu nak jalan same-2 dgn miny . Rindu nak buat kecoh dgn miny . Rindu nak snap picture ngan miny :( OMG , SITI MARINI ROSLAN really missyou ;* 

                                                                      Efa with Miny ^^

Robeq efa rindu robeq tahuu ? Efa rindu nak dgar robeq marah org , efa rindu nk dgar robeq crite pasal imran dekat efa . Efa rindu  nak dgr robeq speaking :( Efa rindu semua yang biasa kita buatt dulu . Efa nak robeq tahuu yang efa sayang gilegilegile dekat robeq . Robeq always faham perasaan efa . Robeq sokmo ade time efa sedih , suka :) Iloveyou RABIATUL NAJIHAH SHARIF :*

                                                                   Efa wiff robeq  ^^

Eika , efa pun rindu eika . Efa rindu nak dgar eika buat lawak . Efa rindu nak dgar eika nyanyi lagu pitbull . hahaha , efa rindu nak dgar eika K***** . HAHAHA , eika sokmo buat efa tersenyum . Even eika dokbrape nak sayang efa , tapi efa nak eika tahu yang efa sayang sgt-2 dekat eika :* NOOR ATIKA ZULHANI ZULKIFLI  imissyou :*

                                                                Anis , Eika n Efa :)
 
Wanie , wanie rindu efa op ? Wanie tahuu op efa rindu sgt dekat wanie . Tersangat sangat rindu nie :( Efa rindu nak dgar wanie nyanyi lagu jiwang . Efa rindu nak dgar wanie membebel . pokpekpokpek ^^ hahaha , efa sayang wanie . Efa tahu yang kita sokmo gaduh . Kan ? Kan ? Tapi gaduhlahh buat efa smakin sayangg kat wanie . Gaduh sekejap je punn . Pahtu baik mula kann ? Kita kan S.A.H.A.B.A.T . NORALWANIE ALWI  Iloveyou sayang :*

                                                                   Efa with wanie ^^

Ain , ain ingat efa dok ni ? dok text pun efa time cuti :( sedih gilaa . Tapi dakpelahh . Efa okeyy je . Ain tahu op efa rindu nak tengok ain koya guna fon ain tuu . Efa rindu nak dgar ain cakap pasal ASYIF . Haha , efa rindu nak dgar ain nyanyi . Efa rindu nak buat bising dgan ain . Efa sayang sangat ain . Ain pun tahu kann , selain sayang family efa , efa pun syang geng SAHABAT . Nak nak ain hokk comel , cute miutt nihh ^^
NOOR AIN ABDULLAH Iheartyou :*


Efa with Ain :*
 
Nisah , efa tahu efa selalu buat nisah sakit hati kan ? Efa selalu buat nisah nangis kan . Nisah , nisah bace tweet efa mase kita gaduh aritu kan ? Hmm , tweet tu ikhlas dari hati efa . Mmng efa dokbrape boleh gi ngan nisah . Tapi kan , efa ttp sayang nisah . Act , efa pun dok sanggup nak gaduh ngan nisah . Tapi efa ni ego sgt . Semua benda efa je yang nak betul . Nisah salah ape semua . Sorry sangat Nisahh :( Efa dok niat gitu pun . Tapi kita banyak kali dohh gaduh kann ? Tapi sampai sekarang jugak laa kita still kawan kan ? maybe tu takdir . Tuhan dah takdirkan yang kita akan tetap berkawan walau ape pun yang terjadi :*  TENGKU HANISAH NUR ATHIRAH Iloveyouu :*

                                                    

                                                              Efa with nisah  :*

Guys , even efa dah pindah , efa nak korang tahu yang efa sayang korang . So , jangan lupa efa okeyy ? Efa pun dk akan lupakan korang ^^ Okeyy selamat malam :* Assalamualaikum .