ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

1 bulan di SMKR ^^
Sunday, 2 February 2014 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum . Ape khabar readers sekalian ? Hihii , Sihatt ? Efa kat rumah ni tak sihat :( *mukasedih* Dah dua hari demam . Kesian efa kan ? Tapi efa tetap kuatkan diri haa nak update blog . Sbb dah lama sangat rasanya tinggalkan blog ni haa :D  Nampak pic efa pakai spec tu ? Haaa , semenjak 2014 ni kena pakai spec . Almaklumlahhh , budak tak makan sayur , buah n blablablaa . Mmg tak cukup vitamin ape semua . So macam nilahh jadinya . Kena pakai spec , Tapi pakai bila buat homework jee . Kat sch tak pakai pun , sebb meja efa dah kat depan skali . Biasalaa , dah insaf . Tahun ni nak belajar elok-2 . Taknak mainn dah . Haaa , nampak tajuk entry efa ? Act , Harini dah genap sebulan efa sch kat SMKR . Hm , okayy jugakklahh sch kat sane . Tapi suasana dia lain sikit . Sekolah harian biasa katekann . Tudung pun dah kecik smacam . Hahahahaa -_- Lol . Efa bukan jenis manusia yang hipokrit . Kat luar pakai baju ketat , seluar jeans ketat . Tapi bila pergi sch tudung labuhh gilaa owww . So , efa bukan jenis yg macamtuu . Efa tunjukkan diri efa yg sebenar . Kat luar macamtuu , kat sch pun macamtuu . Bukan sebab sekolah biasa efa pakai tudung singkat , tapi sebab kat luar efa pun mmng macam tu . Tak macam setangah org , hipokrit gilaa . Depan baik , belakang ? Hm , tuhan saje yg tauu . So , berbalik pada tajuk entry tadi . Efa dah dapat kawan baruu . Yeayyyyy (Y) Hee , kawan efa nama Najwa , Ain , Kyrah , Raudhah n Siti . Diaorang ni mmng sekepala dgn efa . Jenis yang gila-2 . Suka buat lawak . Hahaha , seronok kawan ngan diaorang . Tapiii , tak sesoronok dgn geng sahabat duluu . Ahhh , Geng Sahabat . Miss u badlyyy :'( *Sedih*
Efa kena kuatt , diaorang still dengan efa :') Hmm . Okayyy , efa kat sch SMKR efa ambik bidang katering ngan seni . Katering ? Hm , okay jugakklahh . Dah 4 kali dah masuk dapur , masak-2 . Tak sangkaa efa pandai masakk . Hahaha *perasan*  Masak senang jee kott . Tapi kena tengok modul jugakk ahh . Cikgu bgi modul , tengok resepi dalam modul tu . 1 dapur 2 org . So efa berkumpulan dgn siti . Siti ni jenis yng slow sikit , tapi takpelaa . Boleh buli diaa . Hahaha *mukajahat* Efa takkisah kawan dgn sapesape punn janji org tuu boleh pergi dgn efa . Sbb efa ni jenis yang menggila . Hahahaaa . Budak laki kelas efa ? Semua okeyy . Cuma sesetengah jelahh yang kepala masuk air nii -_- Huhhh , Seni baru 2 kali cg masuk . Melukis ? Efa kurang minta melukis ni , tapi terpaksa laa . Sebb kalau masuk kelas TV lagilaa bnyak subjekk yang kena ambil . So masuk kelas KP jee , belajar 8 subjek asas pastu ambik katering n seni jee . Mudah kann ? Takpayahh nak seksa otak belajar banyak-2 ^^ Okeyy guys , efa nak solat asar duluu . Ade mase efa update lagi :') Assalamualaikum :*