ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Rinduu , Rindu Serindu Rindunyaaaa ✿
Friday, 21 February 2014 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum readers sekalian ? Salam Jumaat ^^ heheww , macam lamee je kan efa tak update blog ? Lame kan ? Kan ? Kan ? *merapuuuuu* Gambar tuu :'( Hmm , Buat efa menangis jee . Miss this moment :'/ Ni last kitaorang bergambar 2013 . Masa ni kitaorang pergi lwatan dekat kemaman :') Mmng taklehh lupaa . Andai kata efa boleh putar balik masa kan , mesti takkan jadi macam ni . Mesti efa tak pindah sch :'( Hmm . Bile efa rindu diaorang , efa always tgk gambar ni . And gambar ni jugakklah efa jadikan wallpaper phone efa . Even efa dah ade kawan baru , tapi efa still talehh lupa diaorang . Diaorang lah sahabat efa dunia dan akhirat . Tadee sape yang dapat ganti diaorang di hati efa :') *Sedih* . Hmm , Everything is change . More unbelieveable to move on . Ya Allah :/ Fact ! Siapa kata efa tak rindukan sekolah lame , kawan-2 lame , cikgu-cikgu sekolah lame , pakcik and makcik tukang sapuu tuu , makcik kantinn kan ? Okayy , mostly i'm really miss of all about it . Paling rinduu classmate . Yelaa , after a year duduk satu bumbung , so takkan tade istilah rindu kan ? Lagi-lagi dapat kawan yang sekepala , sekaki n sejoli :3 Itulahh kawan yang paling kita rinduu :* Rindu waktu suka , ketawa dekat sekolah lame dulu . Yelaaa , after 3 year sekolah kat situu , hm mestila rindu . Efa rindu miny , nisah , ruby , eyka , ain n wanie :') Hmm , okeyy , sebut name eyka . Baru teringat yang miny cerita arituu . Eykaa sekarang dah banyak berubah . Dah tak macam dulu lagi :'( Sedihh , Eyka , why eyka jadi acanie ? Eyka tak sayang efa ke ? Eyka tak sayang ke hubungan yang kita bina selama dua tahun . Eyka dua tahun kita berSAHABAT . Tapi eyka akhiri persahabatan kita acanie je ? Sampai hati eyka . Dulu mcam-2 yang eyka janjikan . Eyka tannak tinggalkan geng SAHABAT , eyka taknak berpisah . Tapi sekarang ? Ape yang jadi ? Selepas Efa , Ain , Ruby n Nisah keluar dari SMAM ape yng jadi kat eyka ? Eyka berubahlahh . Kitaorang rindukan eyka yang duluu :') Berubahh yee syangg :* Hm , So GTG ;') Naniteee :* Byee . Kawan beribu tapi susah nak cari yang sekepala . I am missing them a lot now . Jarak memisahkan kami , oh tidak ! Even kitaorang duduk berjauhan , ia takkan memisahkan kitaorang :')