ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Be careful with my heart ;'(
Wednesday, 28 May 2014 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum ;/ okeyy, tittle entry nampak sedih semacam kan? Hm, mmng sedih pun. Sedih sangat-II. Taktauu dah nak mengadu kat sape. Efa call semua tak angkat. Efa text semua tak reply. Hm, nak mngadu dekat SAHABAT? mmng tak ah. Dah sekian lame tk story mory ngan diaorang. Tupptuppp nak story prob efa kat diaorang. Hm, rasa macam segan pulak nak share prob efa ngan diaorang. Maybe sbb lamee dah tak story mory ramai-II macam dulu ;'( Hm, bercakap pasal hati, banyak yg kita tau pasal hati sbb kita pun ade hati dan perasaan. Efa sentiasa jaga hati org lain dari terguris daripada efa jaga hati dan perasaan efa sendiri. Sometimes efa terpaksa telan kepahitan just for kegembiraan orang yang efa sayang. Sampaikan efa sendiri stresss and efa pasrah. Tak selalu, tapi pasti akan berlaku setiap waktu. Hm, Kadang-II efa terpaksa pendam dari luahkan kat org lain. Efa ade family, semua hati efa nak kena jaga. Ibu, abah, abng n adik-II. Hati kawan-II pun ;/ Mmg tak tertanggung efa rasa bila cuba nak jaga hati semua org. Hati Mr Cool juga. Banyak kehendak dia yang mmng efa takleh nak tafsir. Mood dia selalu berubah. If efa nak buat keadaan jadi pulih, semuanya akan jadi sebaliknya. And terus buat efa feduppp ! Hm ;'( Uarghhhhh, sometimes efa rasa macam nak lari jauhh dari semua org ;/ And efa nak tengok ada tak yang cari efa and ada tk yang sedih sbb efa mengilang secara tiba-II :'( Efa tak sekuat Siti Khadijah. Efa tak setabah Siti Fatimah. Efa tak sempurna macam Aisyah. And this is an unperfect girl name Efa :') Hm, Hati efa sakit. Banyak sgt dugaan yang efa hadapi sekarang ni. Seriously tak kuattt :/ Tapi macam mane pun efa kenaa kuatkan diri efa jugak ;') Bak kata wawa " Hidup mmng banyak dugaan, apepun kita kena hadapi dengan tabah" Yeahhh, efa kena tabahh. Efa kena kuatt. Okeyy, mata dah rabakk sangat ni. Gtg. Mornight Assalamualaikum ;*