ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Rindu Bestie ;'/
Thursday, 22 May 2014 - Permalink - 0 Comments
Assalamualaikum, Hye Hye *lambai tangan* Lama pulak tak update blog. Berdebuu blog ni *tiupp lappy* Hahahaha xD Lama efa menyepi kan? Hm, Efa busy study. Busy kelas memasak lagi. Well, ambik katering punya pasal. Haha, efa baru lepas exam mid year. Hilang stress! Haha, Hope dapat result okeyyyy daripada ujian sumatif 1 arituu :) Hope naik rangking yang ke 5 pulak dalam tingkatan xD Banyak efa nak story kat blog. Tapi tak sempat. Tak banyak masa nak on lappy. Asyik menghadap buku, hadap phone. Tahun depan SPM. So tahun ni efa kena study lebih untuk tahun depan :D Okeyy, uolls nampak kan tittle kat atas tu? Uaghhhh, rindu gila-II dekat diaorang. Tapi, efa taktau diaorang rindu efa or tak. Sory kalau efa asyik update pasal SAHABAT efa ;/ Efa cerita pasal diaorang sbb efa susah nak lupa diaorang. Diaorang kawan efa dunia dan akhirat. Diaorang yang buat efa kenal erti kawan :'( Sebab tu efa susah nak lupa diaorang even ade kawan baru. Diaorang bestie efaaaaa :'( Please, efa nak macam dulu balik. Efa rindu nak story mory ngan diaroang. Efa rindu miny. Rindu nak story ngan miny. Rindu nak "selfie" ngan miny ;/ Efa rindu eika. Efa rindu nak dgar eika membebel. Efa rindu nak tengok eika koya :* Efa rindu ruby. Rindu twin efa yang chubbyy tu :* Ea rindu nak dgr dia cerita pasal boyfie dia :( Efa rindu nisah. Efa rindu nak nangis atas bahu nisah. Efa rindu nak gaduh ngan nisah. Efa pun rindu ain. Rindu nak dgar ain nyanyi. Rindu nak tengok ain intai crush ain. Wanie, efa rindu dia. Efa rindu nak story ngan wanie. Efa rindu nak dgr suara wanie. Susah nak macam dulu balik. Masing-II ada kawan baru. Diaorang ada kawan baru. Efa ada kawan baru :( Hm, Efa nampak diaorang bahagia. Efa turut bahagia diaorang bahagia. Even efa nak katakan yang efa jeles ngan semua tu. Efa takleh nafikan. Sbb diaorang sahabat efa :( Susah efa nak lepaskan diaorang ngan org lain. Its okay asalkan diaorang bahagia. Seriously efa tak sebahagia macam dulu. Efa rasa macam banyak sangat masalah tahun ni. Berattt sangat :/ Maybe sbb efa jarang story mory ngan kwan baru efa :( If efa ade ngan diaorang lagi mesti tak jadi macamnie kan? Sumpah rindu diaorang. SAHABAT, please katakan yang korang pun rindukan efa :| Hm, gtg. Geniteee :* Assalamualaikum

Dekat blok form3. Tahun lepas punya gambar :*

Lawatan ke Kemaman :* Rindu 

Rindu Ain n Wanie :D

S.A.H.A.B.A.T iloveyou xD Muahhhh :*

Missyouuu :'(