ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Start dohhh cuti ;*
Tuesday, 27 May 2014 - Permalink - 0 Comments

Assalamualaikum, Hihikkkk. Efa kembali lagi *lambai tangan* Nak tahu something op? Esok cuti ! Yeahhhhhhhh, dap emm dap emm. Kerja sekolah takdee. Cikgu tak bagi. Sebab tadi busy. Yelahh tadi sekolah kitaorang jadi tuan rumah untuk majlis hari guru peringkat daerah Marang :) Hahaha, efa busy kan diri kat gerai jee tadi. Jual cupcake kat gerai. Haha, laku lahh jugak cupcake. Well, tengok tangan lahh sape yang buat, Hahaha *perasan* Tapi kesian umie ngan muhaimin je. Umie bawa popia horlick. Satu pun tak laku. Sbb ramai yang beli air ngan nuggets jee -_- Muhaimin bawa puding laici, laku lah jugak 10, 11 biji. Lebih lagi 40 biji bagi free kat cikgu-II. Hahaa, tapi harini mmng best gila kot. Lepak ramai-II depan bilik katering. Kecoh depan bilik katering. Hahaha, so berbalik pada tajuk lahh. Cuti dah start ^^ Korang pergi mane cuti ni? Efa taktauu lagi. Minggu pertama ni maybe lepak ngan najwa, ain n kyrah dulu kot. Minggu kedua baru jenjalann ngan family. Hikhiksss. Ape lagi eh nak crite? *tangan dkt dagu*. Haaa, result exam mid year aritu ! Sangat memuaskan. Banyak yang lulus. Setakat ni tade lagi yang fail. Alhamdulillah. Mmng harap sangat rangking dalam tingkatan. Dari no 10 ke no 5 :) Hahaha, mesti ibu abah bangga dpat anak macam efa kan? *angkat kening* Wkwkwkwkw, okay efa mmng kuat perasan. Sorry :D Tapi seriously mmng nak rangking dalam tingkatan naik dari ujian sumatif 1 aritu. Efa nak ibu abah bangga dgn efa. Efa nak buktikan dekat ibu ngan abah yang efa boleh. Ibu cakap "Kakak bukan tak pandai, kakak cuma malas" "Kalau kakak rajin InsyaAllah boleh" "Anak ibu takde yang tak pandai" . Itu yang ibu cakap dekat efa. Efa akui mmng efa sedikit malas. Haha, sikit jee tau. Efa ni jenis yang study pun last minute. Time nak exam baru study. Mmng tak ah study awal-II. Nanti satu pun tak masuk. Hahaha, Efa pun rasa menyesal jugak sbb tak belajar betul-II aritu, Hm, its okey. Perkara yang dah lepas, biarkan ia berlalu, Life must go on. Efa dah mulakan hidup baru efa dkat sekolah baru efa tu. Efa nak belajar rajin-II untuk ibu & abah :* Hm, mengantuk sudahhh :O Okay. gtg, Geniteee uollssss. Muahhh ;* Assalamualaikum.