ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Hello ppl :* Meet new bestie ♥
Saturday, 16 August 2014 - Permalink - 0 Comments


Assalamualaikum . Hye evrybdy . Miss me ? Hahah , omaigadd . *terharu* Kayhh . stop perasan . Srsly , lama gila tak update blog . Entah kenapa malas sangat nak update . Lagipun takde story pun nk share ngan uolls . Hahahah *mukagedik* See tittle tu ? Meet new bestie ? Pebende tu ? hahaha *gelakjahat* :) Bestie ? Short fom untuk BFF (Best friend forever) Hm , Towards what extend we can call our friend as BFF . bukan semua "Friend" is our Bestie . For me bestie is about relationship . Tak kisah if its a new or it has been going on for ages . Tapi apa yg penting , the road that the "Friends" been through . Itu yang paling bermakna in a friendship :) I specifically dalam dunia ni have 1 bestie "atien". We have know each other since i was 8 y/o . Masa tu efa baru masuk sekolah kat kampung yg baru efa pindah tu . Then dia satu satunya org yang tegur efa masa first day efa masuk skolah tu. Hee, So nw efa rasa macam efa dah meet bestie baru since efa masuk SMKR :) Perangai dia mmng sebijik dgn atien . So sbb tu efa anggap Najwa / "Mekwa" as bestie efa . And dia sendiri pun anggap efa macam bestie dia . Mana mana efa pergi mesti dia ada . Hahaha , kecuali tandas ! Hm , waa , rugikan tak ambik gambar masa raya ketiga aritu kan? Kalau ambik , mesti efa leh update . Emm , but its okay . Kat atas tu gambar kitaorang kat sch . Hee , So Geng SAHABAT . Jangan salah faham . Korang pun bestie efa . Efa ngan najwa sama sama budak baru kat SMKR . Hahaha , act najwa masuk lewat dari efa . Dia lewat 3 hari rasanya . Masa mula mula efa masuk efa rapat ngan siti je . Hahaha , masuk hari kedua efa sch situ baru efa rapat nga Kyra , ain n raudah . Masa efa rapat ngan sep sep tu lahh efa ade bunyi bunyi budak baru nak masuk kelas katering tuh . Nama najwa , haha . Mari sch esok tu tgok dia ade . Kawan punya kawan dengan dia tak sangka dia sekepala je ngan efa . Hahaha , always buat lawak . Kalau suka mengalahkan pontianak . Satu sekolah tu boleh dgr kot . Hahahah , Efa always story prob efa kat dia . And dia pun story kat efa prob dia . My love story jangan cakaplah , semua dia tahu . Dari A sampai Z . Smua efa share ngan dia . Yang efa tak share kat SAHABAT efa share ngan dia . Dia faham efa . Dia yang bagi bahu for me to cry on and on . When efa happy , dia sentiasa ada bersama . Hm , yang menyedihkan pasal najwa , dia anak yatim . Baru lagi kot abah dia meninggal . Lepas abah dia meninggal , dia always panggil abah efa "ABAH" . Haha , its okay . Efa tak kisah pun . Efa thu acane perasaan dia . Okey , cukup kot sampai sini . Dah nak maghrib . Salam Maghrib uolls . Ade masa efa updte lagi . Gtg , Bye :* Assalamualaikum .