ENTRY ABOUT LINKIES +FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Rindu Blog :*
Friday, 2 January 2015 - Permalink - 0 Comments
Haii Haiii and Assalamualaikum. Seriously lama gila-II kan efa tak update blog? Last update pertengahan tahun, tahun lepas kan? Hahaha. Bukan malas. Tapi takde mase nak menghadap lappy. Em busy study je setahun dua ni. Yelah Tahun ni dah SPM. Confirm-II lah kena fokus kat pelajaran. Ni pun ade masa nak update blog sbb cuti. Cuti kali ni serius membosankan. Tapi takdelah bosan sngt. Sbb kerja asyik duk hadap lappy/ phone. Nak cari kerja kat luar mmng dah sah-II ibu tak kasi. Hahaha, nanti ade aa ayat yang dia buat keluar. Cth "Dah panas punggung duk rumah ke?" "tak cukup ke duit tiap bulan ibu bg?" Haaa, akan ade keluar salah satu ni kalau efa g mintak kerja luar. Adoii. Em, cuti ni efa takde g mana-II sgt. Bulan 11 duk rumah je. Pastu minggu pertama bulan 12 tu efa tuisyen. Minggu kedua bulan12 kitaorang g Kuantan. Gi kuantan pun IbuAbah nk bawak adik-II main air je senanyaa. Kitaorang gi Gambang. Tido satu malam kat Hotel. Then pagi esok tu kitaorang shopping-II kat ECM. Then petang tu kitaorang balik terus KualaTerengganu. Em, nk story ape lagi ek? Haaa. Efa nak story pasal KESAYANGAN efa pulak nih. Efa taknak crita macam mana efa kenal dia. Hahaha. Efa nk cerita pasal dia. Em stakat ni efa ngan dia okayh lagi. Kitaorang baru 1 bulan lebih. Dah nak masuk 2 bulan aa. 12/1 ni masuk 2 bulan. Tak lama lagi lah. Lagi 10 hari je tinggal. Dia ni kekadang sweet. Kekadang pemarah. Em bila dia marah/ merajuk tu efa tak tahan. Sbb efa ni jenis yang tak pandai nak pujuk org merajuk ape semua ni. And efa tak suka org marah efa. Sbb efa ni jenis yang "MANJA" Hahaha, manja lah sgt kan. Tapi efa suka bila dia membebel. Kalau kitaorang OTP wajibb akan ade dia marah efa pe semua. Efa nangis. Tapi efa suka. Efa sndiri taktau knp. Sbb bg efa marah dia ni macam gurauan jee. Hahahaa, dia ni jenis yang kuat cemburu. Hahaha, dia cemburu dgn bestie lelaki efa yg pernah bg efa rantai. Kitaorang slalu gaduh sbb tu tapi gduh kitaorang takdelah lama sgt. Sbb biasa kalau dia merajuk, ha confirm efa double triple merajuk dari dia. Biasa dia yg akan pujuk efa dulu. Sbb efa jenis ego. And ego efa tinggi. Efa takkan tegur someone tu melainkan dia yg tegur efa dulu. Tapi ade gak masa-II efa mengalah. Efa mengalah sbb efa penat gaduh ngan dia. Always je gaduh tak best gak kan? Hm, lagi ape ek pasal dia. Haa, dia suka makan. Makan je kerja. Lapar setiap waktu. Haihh, panggil buncit kang marah. Haha, suruh diet takmo. Ape nak jadi lah ngan biuubiuu saya nih. Okey efa dah penat taip-II pe semua ni. And efa harap sgt relay kitaorang kekal lama. InshaAllah. Doakan lah ye? Hahaha, efa pun tinggal setahun je lagi sekolah lepastuu kahwin. Kihkihkih, ngade nak kahwin. Haish, masak pun tak pndai ade hati nak kahwin kan? K lah. Ade mase efa update lagi k? Muahh Muahh readers :* Assalamualaikum.